null Iskolakezdési adományokat adott át rászoruló gyermekeknek dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa a Heves Vármegyei Gyermekvédelmi Központ Mónosbéli Gyermekotthonában

Dr. Kozma Ákos 2024. augusztus 27-én az iskolakezdés alkalmából tanszereket, sportszereket és tisztálkodószereket adományozott a Heves Vármegyei Gyermekvédelmi Központ Mónosbéli Gyermekotthona számára.


 

A 2024. augusztus 27-30. között meghirdetett iskolakezdési akcióhoz az alapvető jogok biztosának kezdeményezésére csatlakozott a rendőrség, a büntetés-végrehajtás, valamint a területileg illetékes erdőgazdaság, az EGERERDŐ Zrt. is.

Az átadási eseményen az iskolakezdési akcióhoz csatlakozó szervezetek részéről személyesen részt vett dr. Mecser Tamás r. ezredes, Heves Vármegye rendőrfőkapitánya, valamint Nagy Balázs István bv. ezredes, a Büntetés-végrehajtási Szervezet IV. Agglomerációs Körzetének parancsnokhelyettese is, akik szervezetük képviseletében adták át az iskolakezdés támogatása céljából összegyűjtött felajánlásaikat.
 

A www.ajbh.hu oldalon megjelenő képek az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva.